Home Forums Theme Support BusiPress Problem with Portfolio page

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2311

    Hi there,
    I created a portfolio page with selection menus on the top, added some images but it doesn’t appears in the page.

    See for yourself: http://ca4u.com.br/site/?page_id=19

    I don’t know why it happens. I want my portfolio page to be like the original: http://busipress.skat.tf/4-columns-portfolio/

    How can i do it?

    Greatings from Brazil!
    Callebe Mendes

    #2321

    Hi there,

    Did you choose your categories from the “Page Options” section?

    Cheers!
    Chris

    #2330

    Hi, yes, i already tried to use all the options:

    Page: 2 Columns Portfolio
    Page: 3 Columns Portfolio
    Page: 4 Columns Portfolio

    And neither one worked out.

    The sub-menu is working as you can see in this link: http://ca4u.com.br/site/?page_id=19, but the images that i insert doesn’t shows up.

    There’s a way so you can see the code if there is a problem?

    Thanks a lot!

    #2338

    Can you give me a test username and pwd. so I can take a closer look? You can use the private reply function of the forum.

    Cheers!

    #2357
    This reply has been marked as private.
    #2358

    Hi,

    I’ve fixed the problem. You forgot to set a featured image for your portfolio item. Also, the portfolio page and your portfolio item had the same url address. Make sure you don’t make 2 items (posts, portfolio items, etc) that have the same url address because they’ll get in conflict.

    Also, please add this to your theme options page > Styling > Custom CSS box:

    .entry-content ul li:before {
    display: none;
    }

    Cheers!
    Chris

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.