Home Forums Theme Support WooKart Problems with slider

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Author
    Posts
  • #6176

    Dear developer!
    I really like the theme wookart. Woocommerce extension webshop making. The problem is that the Revolution Slider and Visual Composer WPBakery extensions I use the slide, however, and only Admin Grids felületenjelennekmeg. If only it seems to step out of the empty place.
    I tried to turn off the Visual Composer and just insert the schortkódját slidenak on the page, but it does not appear. If the surface is only one mode classic text I write with no problem.
    Please help me solve the problem! Thank you!
    Zsolt

    #6178

    Hi there,

    I’m not sure I fully understand your problem. Can you explain a little bit more?

    Cheers!
    Chris

    #6179

    Hi Chris!

    Admin mode is shown in the slide, but when you step out of the admin interface and the website as a customer I do not see the slide :http://hellolady.hu/.

    Admin mod:
    filesystem:chrome-extension://fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl/temporary/screencapture-hellolady-hu-1433632906918.png

    Zsolt

    #6182

    Hey,

    Make sure that you rename your slider from “nyari trend” to “homeslider”.

    Cheers!
    Chris

    #6187

    Hello, Chris!

    I renamed the slider and still not working. If you give a private contact information to send my data to the WP admin to look into the details if you knew immediately where the error. Can you help me with this?

    thank you
    Zsolt

    #6188

    Hey,

    You can post it here but make sure you use the private reply function of the forum.

    Cheers!

    #6192
    This reply has been marked as private.
    #6193

    Hi,

    I’ve tried to login on your website but I always get an invalid password error. Can you please double check the username & pwd?

    Cheers!

    #6196
    This reply has been marked as private.
    #6204

    Hey,

    Fixed it. You’ve also inserted another copy of the slider into the page content. The homepage automatically gets the “homeslider” inserted so no need to add it again in the content area.

    Cheers!
    Chris

    #6217
    This reply has been marked as private.
    #6220

    Hey Zsolt,

    I’m sorry but I can’t really understand the problem. Can you explain a little bit more? Are you talking about the slider or the content?

    Cheers!

    #6231
    This reply has been marked as private.
    #6235

    Hey,

    I understand now. No worries about your English, we’ll figure it out in the end.

    Can you upload the screenshot here cause your screenshot you’ve posted is from your browser.

    Cheers!

    #6237

    I’ve checked your website again and it seems that the problem was from an outdated version of the menu. I’ve updated it to the latest version and everything seems to work fine now.

    Please check it out and let me know if everything is ok.

    Cheers!
    Chris

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)

You must be logged in to reply to this topic.