Home Forums Theme Support Intuition Unable to assign images for slider

  • This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 7 years ago by skat.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2825

    I just purchased the Intuition theme and am trying to configure the slider images. If I upload from my laptop or select an image from the media library, after clicking the option to use the image, I get just blank space in that area of the screen and it never goes back to the theme options. I can put a permalink to an image file into the image URL field, but the image never shows up in the slider. (See attachments) I am using WordPress 3.8.2.

    #2834

    Hi there,

    This is weird, the theme demo is also on WP 3.8.2 and I’ve made some test with no problem.

    Can you post a test username & pwd. so I can take a closer look?

    You can use the private reply function of the forum.

    Cheers!
    Chris

    #2836
    This reply has been marked as private.
    #2837

    Hey,

    It’s weird, I’ve checked it out and it’s working fine for me. I’ve set up a test slide.

    Try to set up another slide and let me know if you still encounter the problem.

    Cheers!

    #2838

    Really interesting… what browser do you use? I should have thought to try more than one yesterday when I was struggling with this. I still cannot get it to work in IE 11, but it works kind of ok in FireFox and much better in Chrome.

    #2841

    To login to your site I’ve used FF. Didn’t test with other ones.

    Cheers!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.